Beste Dental Care Utrecht-medewerkers,

 

Welkom op mijn site en wat leuk dat ik jullie mag fotograferen. Op deze pagina kunnen jullie een tijdstip reserveren voor het maken van een profielfoto op een moment dat dit het beste uitkomt. Iets verder naar beneden staan ook een aantal tips voor een goede voorbereiding.

Tot snel!

Justin

 

 Upgrade mogelijkheid:

Mocht je het leuk vinden om de korte sessie van 20 minuten te upgraden naar een volledige sessie, dan kan dat! Voor een bedrag van €50 (ex. btw) extra kun je een Studio Headshotsessie boeken zonder tijdslimiet en dan schieten we net zoveel outfits en achtergronden als je zelf wil. Normaal gesproken kost deze sessie €150 + €50 per foto (ex. btw).

PS: de extra kosten komen voor jullie persoonlijke rekening! 🙂

Algemene tips

Om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet, probeer in de dagen voorafgaande aan de shoot:

– zoveel mogelijk slaap te krijgen
– veel water te drinken

Kleding

Profielfoto Dental Care Utrecht

Voor de profielfoto voor Dental Care Utrecht is het belangrijk dat jullie in werkkleding gefotografeerd worden.

Heb je de sessie geüpgradet?

Als je ervoor hebt gekozen om de sessie te upgraden, hebben we tijd om meerdere (casual) outfits proberen! Je ontvangt van mij ook nog een extra documentje met daarin extra tips. In het kort komt het neer op het volgende:

1) Hou het simpel: vermijd meerdere kleuren en gekke patroontjes, maar draag iets in één kleur.

2) Vermijd doorzichtige stoffen of ‘slappe’ kleding die niet goed aansluit bij je schouders – dit kan je op de foto groter doen laten lijken dan je bent.

3) Zorg dat de kleding goed aansluit in je nek. Omdat maar een deel van de schouders zichtbaar is op de foto, ziet het er gek uit als je iets aan hebt met een te wijde en diepe neklijn.

Haar

Je haar is erg belangrijk in een profielfoto en verdient daarom ook extra aandacht. Als je producten voor je haar gebruikt, neem ze dan mee naar de shoot zodat je ter plekke nog aanpassingen kan doen. Doe alsof je naar een belangrijke afspraak gaat en je er zo goed mogelijk uit wil zien.

Make-up

Voor make-up geldt: less is more. Voor een profielfoto raad ik aan om het zo natuurlijk mogelijk te houden.

Probeer op de volgende dingen te letten voor het beste resultaat:

1) Vermijd zware eyeliner, felle kleuren oogschaduw, getekende wenkbrauwen, klonterige mascara, poeder en alles wat een glimmend effect heeft (producten met SPF). 

2) Een matte lippenstift liever niet, een glimmende kan wel. Probeer de kleur wel neutraal te houden.

Sieraden

Over het algemeen vormen grote sieraden een afleiding in profielfoto’s. Daarom vraag ik altijd om kettingen en grote oorbellen af te doen. Kleine, minimalistische sieraden, zoals studs of ringetjes zijn geen probleem.

Contact

Studio locatie: C.A.S.T. – Buizerdlaan 6, Nieuwegein
06-51418572
justin@justinzuure.com
Instagram: @justin_zuure