Select Page

PORTRETFOTOGRAAF UTRECHT

Ervaren portretfotograaf omgeving Utrecht

Bij Justin Zuure Photography bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ervaren en deskundige portretfotograaf in Utrecht. Tijdens mijn fotografie ligt de nadruk op het behoud van authentieke expressies. Op deze manier ontstaat er een natuurlijk portret die uw persoonlijkheid tot in perfectie weerspiegeld. Als portretfotograaf in Utrecht ben ik ook gespecialiseerd in het coachen van mensen die niet gewend zijn om voor de camera te staan.

Het laten maken van een portret is meer dan alleen het schieten van een persoonlijk plaatje. Juist bij portretten is het de bedoeling dat de karaktereigenschappen en de unieke persoonlijkheid van de persoon wordt gevangen in het beeld. Alleen op deze manier straalt een portret vertrouwen en eigenheid uit. Elke persoon heeft zijn eigen kenmerkende expressie. In veel gevallen komt dit tot uiting in het gezicht.

Het vastleggen van deze expressie en uitstraling op camera, is echter niet zo eenvoudig als het lijkt. Dit heeft alles te maken met het onderbewustzijn. Zodra we gefotografeerd worden, veranderen onze uiterlijke kenmerken. Dit wordt veroorzaakt door de talloze spieren in het gezicht waardoor de uitdrukking van het gelaat veranderd. Als portretfotograaf in Utrecht voorzie ik u dan ook altijd van de juiste begeleiding.

Portretfotograaf Justin Zuure Photography in Utrecht

Een portretfoto laten maken is onlosmakelijk verbonden met een goede coaching. Gelukkig sta ik daarin graag voor u klaar. Een goede begeleiding tijdens de shoot zorgt voor natuurlijke portretfoto’s die weerspiegelen wie u bent. Het portret krijgt daardoor meer authenticiteit en charme. Naast mijn werk als portretfotograaf in de omgeving Utrecht, ben ik ook inzetbaar als LinkedIn fotograaf voor bedrijven en ondernemingen.

Ook daarin gebruik ik mijn ruime coachingservaring. Dit is nodig, want niet iedereen heeft ervaring met het laten maken van portretfoto’s. Door het bieden van de juiste begeleiding ontstaat er een natuurlijke fotoreportage. Daardoor sluit het portret goed aan bij uw persoonlijkheid en is er geen sprake van onnatuurlijke houdingen of expressies waarin u uzelf niet herkent. Als ervaren portretfotograaf in de omgeving Utrecht kan ik dan ook altijd een prachtig eindresultaat garanderen.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de coachingstechnieken die ik gebruik tijdens de portretfotografie. Dat zorgt ervoor dat ik gespecialiseerd ben in het fotograferen en portretteren van mensen die dit niet gewend zijn. Als portretfotograaf garandeer ik dan ook een treffende reportage waarin uw unieke en authentieke expressies behouden blijven. Daarbij blijft er natuurlijk ook ruimte over voor een spontane glimlach.

Contact

 

Locatie studio: C.A.S.T. – Buizerdlaan 6, Nieuwegein

E-mail: justin@justinzuure.com

Telefoon: +31 6 5141 8572

Instagram: @justin_zuure