Hallo!

Ik ben Justin Zuure en ik heb de eer dat ik bij jullie langs mag komen om nieuwe profielfoto’s te maken.

Een mooie kans om je profielfoto te updaten, maar voor veel mensen ook spannend (of ongemakkelijk). Logisch, want voor de meesten van jullie gebeurt dit niet vaak, maar voor mij is dit sinds 2016 dagelijkse kost!

Iets verder op deze pagina kunnen jullie een aantal tips vinden om de shoot zo succesvol mogelijk te maken, maar wees gerust: het is mijn verantwoordelijkheid om jullie goed op de foto te zetten, dus ik zal jullie van begin tot eind begeleiden.

Direct onder dit stukje kunnen jullie de fotosessie boeken, hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de locaties Utrecht en Lelystad én of je alleen casual op de foto gaat of ook met toga.

Mocht je nog vragen hebben, neem contact op met Communicatie via midden-nederland@rechtspraak.nl.

Tot snel!

Utrecht

Check Intro voor locatie

Lelystad

Ruimte 2.18

Kleding

Zorg ervoor dat je kleding aansluit bij het doel van de foto. Het is bijvoorbeeld goed om te bedenken of een volledig pak met stropdas noodzakelijk is als je dat normaal gesproken ook niet draagt. Met casual foto’s heb je natuurlijk wat meer vrijheid. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt in de kleding en dat je wat je aan hebt echt leuk vindt.

Probeer op de volgende dingen wel zoveel mogelijk te letten:

1) Hou het simpel: te drukke patroontjes en frutsels leiden af van je expressie. Effen kleuren staan meestal het best.

2) Vermijd doorzichtige stoffen en ‘slappe’ kleding die niet goed aansluit bij je schouders – dit kan je op de foto groter laten lijken dan je bent.

3) Zorg dat je kleding goed aansluit in je nek. Omdat maar een deel van je schouders zichtbaar is op de foto, ziet het er gek uit als je iets aanhebt met een te brede en diepe neklijn. Een v-hals die iets dieper gaat is overigens geen probleem.

Indien je in toga wordt gefotografeerd, vergeet dan niet deze zelf mee te nemen.

Make-up

Op 9 april in Utrecht en 16 april in Lelystad is er ook een visagist aanwezig! Wil je hier gebruik van maken, kom dan ongeveer 15 minuten voor je afspraak al naar de fotoruimte. Genoeg tijd voor volledige make-up is er niet, dus doe hetzelfde wat je normaal gesproken doet. Barbara zal dan de puntjes op de ‘i’ zetten voor de fotosessie.

 

Haar

Als je net zoveel haar hebt als ik, dan kun je dit gedeelte overslaan. 😉

Je haar kan je profielfoto maken of kraken. Zorg er dus voor dat je haar zit zoals je wilt dat het zit als je naar een belangrijke afspraak of meeting gaat. 

Lang haar mag los gedragen worden, maar een staart is ook prima (liever geen knot, want die valt vaak buiten beeld).

Belangrijk: De visagist zal wellicht ook nog wat aanpassingen kunnen doen, maar omdat er veel mensen op een dag op de foto gaan, kun je hier alvast tijd mee winnen. Als je bepaalde producten gebruikt voor je haar, neem ze voor de zekerheid alsjeblieft mee. Denk aan een borstel, kam, gel, lak, krultang, noem maar op. Het Nederlandse weer ruïneert meer kapsels dan ons lief is!

Contact

Studio locatie: C.A.S.T. – Buizerdlaan 6, Nieuwegein
06-51418572
justin@justinzuure.com
Instagram: @justin_zuure