Select Page

Profielfoto’s voor bedrijven

Een professionele introductie

De “over ons” pagina op websites wordt vaak bezocht. Introduceer het team op een professionele manier en win het vertrouwen van potentiële klanten 

Voor het intranet

Zorg voor een overzichtelijk intranet zonder uitgeknipte trouw- of vakantiefoto’s, maar met portretten in een uniforme stijl.

Voor communicatie

Gebruik headshots voor jaarverslagen, proefschriften, columns, presentaties, e-mails, visitekaartjes, etc.

Informatieaanvraag

4 + 4 =

Het resultaat op één

Medewerkers moeten blij zijn met hun foto. Ik gebruik geen “3, 2, 1, lachen!”-techniek waar iedereen zelf moet bedenken hoe ze vervolgens moeten kijken. Dit leidt tot een neplach en/of ongemakkelijkheid. Het is mijn verantwoordelijkheid om iedereen zoals zichzelf vast te leggen, zonder gefabriceerde expressie. In korte tijd leg ik een connectie met de persoon in mijn lichten en met directe en indirecte aanwijzingen realiseer ik een natuurlijke expressie.

Meerdere locaties?

Geen probleem! Jullie zijn van harte welkom in de studio in Utrecht, maar in veel gevallen is het makkelijker als ik naar jullie toe kom. Ik reis daarvoor het hele land door, maar ook naar het buitenland.

Wereldwijde uniformiteit

Mocht het niet mogelijk zijn om zelf alle locaties af te gaan of zijn er meerdere fotografen op hetzelfde moment nodig? Ik beschik over een wereldwijd netwerk van fotografen die in dezelfde stijl fotograferen als ik. Zo ben je verzekerd van een uniforme stijl, van Azië tot Noord-Amerika.

Nieuwe of gemiste medewerkers

Nieuwe mensen aangenomen? Het is altijd mogelijk om nieuwe collega’s of mensen die een shoot gemist hebben alsnog te fotograferen. Er is geen verschil tussen het resultaat in de studio of het resultaat op kantoor.

Een offerte op maat

Elk bedrijf is anders en heeft andere wensen met betrekking tot portretfotografie. In sommige gevallen is er tijd genoeg om de foto’s op kantoor te laten maken en in andere gevallen is er sprake van een evenement waarbij zoveel mogelijk mensen in een bepaalde tijd gefotografeerd moeten worden. Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek bespreken we jullie wensen.

Flexibiliteit en een snelle levertijd

Foto’s op korte termijn nodig en een snelle levertijd gewenst? Over het algemeen worden de foto’s binnen 10 werkdagen geleverd, in veel gevallen zelfs nog sneller.