Select Page

LINKEDIN FOTO NODIG?

Jouw LinkedIn fotograaf in Utrecht en omgeving

Met een goede profielfoto ben je klaar…

...voor een nieuwe uitdaging

LinkedIn-profielen met een goede foto worden 21x meer bekeken en ontvangen tot 36x meer berichten dan profielen zonder.

7

...om op te vallen

Met een goede profielfoto trek je de aandacht en word je niet over het hoofd gezien.

...om vertrouwen uit te stralen

Ben je specialist in je vakgebied? Schep vertrouwen met een portret die dat uitstraalt.

Als LinkedIn fotograaf ben ik gespecialiseerd in het fotograferen van mensen die dit niet gewend zijn. Vind je het niet prettig om op de foto te gaan, voel je je ongemakkelijk en ren je het liefst zo hard mogelijk weg van een camera? Dan ben je bij mij aan het goede adres, want een goede LinkedIn foto is wél belangrijk om te hebben.

Kenmerken van een goede profielfoto

1. Vertrouwen

Een LinkedIn foto met een blik van vertrouwen geeft aan dat je de juiste persoon voor de taak bent.

2. Toegankelijkheid

Een beetje vriendelijkheid in een LinkedIn foto zorgt ervoor dat je toegankelijk overkomt.

3. Authenticiteit

Het is belangrijk om jezelf te laten zien zoals jij bent. Geen neplach of ongemakkelijke expressies.

Een goede ervaring leidt tot goede foto’s

‘Ik heb bij Justin headshots laten maken en wat een mooie foto’s zijn het geworden! Zeer tevreden met het resultaat.

Justin is een hele aardige en relaxte gast die je op je gemak stelt en voor een ontspannen sfeer zorgt. Hij neemt echt de tijd voor je bij zowel het schieten van de foto’s als met het helpen om tot de juiste fotoselectie te komen.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe profielfoto!’

– Joshua

‘Hele goede fotograaf, hij laat je op je gemak voelen en de foto’s worden ook heel mooi (wat toch gek is om over jezelf te zeggen)!

Absolute aanrader!’

– Claudia

‘Voor de tweede keer bij Justin geweest en het was weer een geweldige sessie!

Justin weet je goed in de juiste positie te krijgen, en het ongemakkelijke is er snel van af.

We hebben veel lol gehad, en het resultaat mag er zeker wezen.

Dank!’

– Bart

Hoe verloopt een sessie?

Onbeperkt de tijd 

Omdat het eindresultaat het belangrijkste is en tijdsdruk hier een negatieve invloed op heeft, nemen we voor jouw sessie onbeperkt de tijd. Iedereen is verschillend. Waar de één zich direct op zijn of haar gemak voelt voor de camera, vindt de ander dit juist heel ongemakkelijk. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar het krijgen van de juiste expressies kan bij de één daarom wel iets langer duren dan bij de ander. Op deze manier kunnen we hier ontspannen aan werken. Ook biedt dit de mogelijkheid om verschillende “looks” te fotograferen, mocht je dat willen.

We maken er een leuke sessie van!

Bij binnenkomst krijg je eerst wat lekkers te drinken, bekijken we je meegebrachte outfits en maken we een plan. Als we beginnen met fotograferen zal ik je coachen met betrekking tot je lichaamshouding, je verschillende hoeken en natuurlijk je expressie. Ik zal je wat dingen leren die wellicht wat vreemd ogen (“feels weird, looks good!”), maar die je in het vervolg ook goed toe kan passen als je op de foto gaat.

De sessie verloopt heel luchtig en gezellig, we spelen wat muziek naar keuze af en het doel is dat we gewoon plezier hebben! Tijdens de sessie bekijken we de foto’s een of twee keer om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt en uiteindelijk eindigen we met een selectie foto’s met veel verschillende expressies.

Je bepaalt zelf hoeveel je uitgeeft 

Als we klaar zijn met het maken van de foto’s volgt de selectie. Met een drankje erbij gaan we rustig door de foto’s heen, verkleinen we de selectie tot een overzichtelijk aantal en kies je uiteindelijk zelf de foto’s die je wil. Als je mijn mening daarbij zou willen hebben, dan kan dat. Op deze manier heb je helemaal zelf in de hand hoeveel je uit zal geven. De gekozen foto’s worden professioneel geretoucheerd en zal ik zowel in hoge resolutie als voor verschillende social media kanalen geoptimaliseerd leveren. De levertijd van de foto’s is ongeveer een week.

LinkedIn foto’s voor groepen

Zeker in tijden als deze Corona-tijden is een online identiteit belangrijker dan ooit. Goede LinkedIn foto’s zijn daar een essentieel onderdeel van.

Professionele online uitstraling

Vooral voor bedrijven met werknemers die veel actief zijn op LinkedIn is het belangrijk om een uniforme, professionele online uitstraling te hebben. Met goede LinkedIn foto’s win je het vertrouwen van zakelijke contacten.

Online communicatie

Zoom en Microsoft Teams-meetings zijn veel belangrijker geworden. Zorg voor een uniform overzicht met goede profielfoto’s op momenten dat de camera wordt uitgezet.

Over Ons-pagina

Deze pagina is één van de meest bezochte pagina’s van websites. Stel hier het team van specialisten voor en win het vertrouwens van potentiële klanten.

Contact 

 E-mail: justin@justinzuure.com

Telefoon: +31 6 5141 8572

 Instagram: @justin_zuure

Locatie studio: C.A.S.T. – Buizerdlaan 6, Nieuwegein